изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-02-24 @ 15:51 EET
ЗАПОЧНА ПРИЕМЪТ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ В ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНСТВА    
ЗемеделиеВчера стартира първият прием на заявления за подпомагане по подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства” от мярка 4.1 „Инвестиции в материални активи” от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. Бюджетът, който ще бъде разпределен в рамките на приема, е в размер на левовата равностойност на 150 000 000 евро.

За заявленията за подпомагане, свързани само с инвестиции за закупуване на земеделска техника, приемът ще приключи на 18 май 2015 г., а за такива, които включват инвестиции извън закупуването на земеделска техника (например строително-монтажни работи, трайни насаждения и др.) или комбинация от двете възможности, крайният срок за подаване на заявления за подпомагане е 08 юни 2015 г.
Инвестициите за закупуване на земеделска техника по подмярката за инвестиции включват техника, която се използва за обработка на почвата и прибиране на реколтата: трактори, самоходна техника – колесни трактори, верижни трактори, специализирани самоходни машини (силажокомбайни, зърнокомбайни и др.) и друг вид самоходни машини и сменяема прикачна техника.
В рамките на първия прием не са допустими за финансова помощ разходитесвързани с инвестиции за напояване и отводняване, за колективни инвестиции и интегрирани проекти.
Във всички областни дирекции на ДФ „Земеделие“ е направена организация за бърз прием на заявления по подмярката. НДТ


 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ПРИЕМЪТ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ В ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди