изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:13 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ ПРОДАВА ДЕЛА СИ В „ИВАНОВ – ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ”    
ИкономикаПрез септември Общинският съвет откри процедура за приватизация на 10 %-ен дял от ”Иванов - Хранителни стоки” ООД, представляващ 2 311 дяла – собственост на Община Добрич, чрез публичен търг. С решение на кмета е открита процедура за провеждане на ограничен конкурс за изготвяне на правен анализ, приватизационна оценка и информационен меморандум.

През декември е сключен договор за възлагане изготвянето на правния анализ, приватизационната оценка и информационния меморандум. Документите са изготвени и предадени на 18 март.
В тази връзка предстои Общинският съвет да приеме изготвените правен анализ и приватизационна оценка за приватизация на 10 %-ен дял от ”Иванов - Хранителни стоки” ООД, представляващ 2 311 дяла – собственост на Община град Добрич. Предвижда се продажбата да се извърши, чрез публичен търг с явно наддаване. Началната тръжна цена е 13 051 лева без ДДС.
В случай на неявяване на кандидат, трябва да се обяви нов търг за продажба при същите условия, но с променени срокове. НДТ
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ ПРОДАВА ДЕЛА СИ В „ИВАНОВ – ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди