изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 АПРИЛ


ОВЕН - Някои от вас ще получат допълнителна сума, премия или друга печалба, с която ще решите текущите си задължения.

ТЕЛЕЦ –  С интерес ще се вслушвате във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще работите по задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати.

БЛИЗНАЦИ - Вървете към изконните морални стойности в междуличностното общуване и ще възстановите нарушеното си вътрешно равновесие.

РАК - Днес можете спокойно да планирате бъдещата си работа. Много по - лесно ще ви бъде, ако подготвите и осмислите делата си отрано.

ЛЪВ - Днес ще имате възможност да свършите много полезна работа по дома си и същевременно да се разтоварите сред любимите си хора. Настроени сте особено позитивно към всичко и с лекота намирате изход от всяко положение.

ДЕВА – От вас днес се излъчва решителност и желание за успех. С каквото и да се заемете, то задължително бива направено по най-добрия възможен начин.

ВЕЗНИ - Търсенията ще ви срещнат с близки на сърцето ви хора. Не помрачавайте деня си с нездрави мисли и не натоварвайте и други с тях. Здравословното ви състояние се подобрява.

СКОРПИОН - Търсенията ще ви срещнат с близки на сърцето ви хора. Не помрачавайте деня си с нездрави мисли и не натоварвайте и други с тях. Здравословното ви състояние се подобрява.

СТРЕЛЕЦ - Ще загърбите проблемите си, макар и за кратко. Философски ще гледате на случващото се, без да изпадате в излишно притеснение.

КОЗИРОГ – Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете добри и с близките си, като не натрапвате вниманието си, а само посоката, оставяйки пътя на тях.

РИБИ - Ще получите информация, която ще се превърне в потребност за повечето от вас. Професионалните ви задачи ще се развиват с променлив успех.

Хумористичен Китайски Хороскоп

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди