изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:35 EEST
Акушерката, пребила бебето, не се признава за виновна /ВИДЕО ОТ ПОБОЯ/    
ОбществоАкушерката Емилия Ковачева е заявила пред разследващите, че не се признава за виновна за побоя над новороденото. Това предаде bTV, като се позова на униформените.

Няма опасност за живота на бебето, казват от болница "Токуда", където то е преместено. Състоянието на 10-дневното бебе е стабилно. Борбата на неонатолозите е то да не отключи епилепсия или други заболявания. Родителите са плътно до леглото на бебето и засега отказват да разговарят с журналисти.

Кадри от насилието плъзнаха в нета, а разследващите са потресени от видяното. На тях ясно се вижда как акушерката Емилия Ковачева удря по главата пеленачето със стъклена бутилка и с юмрук.

Тепърва прокуратурата ще изяснява защо акушерката, която колеги, близки и приятели определят като много добра и човечна, е проявила подобна агресия.

Действията й се отдават на преумората. Нейни колеги смятат, че не трябва обществото да я заклеймява, а да й се окаже помощ. Най-вероятно правата й за работа ще бъдат отнети за три години.  http://www.blitz.bg

Ето я акушерката, която преби и души пеленаче
Акушерка удряла и опитала да удуши 4-дневно бебе в столична болница


 


Сходни връзки

Акушерката, пребила бебето, не се признава за виновна /ВИДЕО ОТ ПОБОЯ/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди