изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 10:45 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 30 април, около 01:46 часа, от служители на РУ 01 Добрич са задържани лицата Й.И. (45 г. от гр. Добрич) и В.Г. (35 г. от гр. Добрич – криминално проявен), които същата нощ чрез счупване на стъкло на лек автомобил „Форд Фиеста” с добричка регистрация, паркиран по бул. „25 септември” в гр. Добрич, са извършили кражба на навигация. По случая е образувано бързо производство по описа на РУ 01 Добрич.

 

На 29 април, около 16:30 часа, в РУ Каварна е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в гр. Каварна. Установено е, че за времето от 12:00 часа до 14.30 часа на 29 април, собственикът на къщата Ж.Р. (83 г.) се е споразумял с две неизвестни лица да извършат ремонтни дейности. След свършване на работата, при разплащането с тях, същите са извършили кражба на 2 900 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Каварна.

 

На 29 април, след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ Каварна, са установени извършителите на кражба на 2 бр. бензинови резачки на дърва от частен дом в гр. Каварна, извършена на 17 април – М.С. (21 г.), М.И (18 г.) и Ж.Д. (18 г.). Установено е, че тримата са извършители и на кражба на микровълнова печка и тонколони от дома на 34-годишна жителка на гр. Каварна. Вещите, предмет на престъпленията, са предадени доброволно от извършителите. Лицата са задържани с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

През изминалото денонощие са регистрирани 2 ПТП с материални щети.

На територията на ОД на МВР е регистриран един пожар без нанесени материални щети.

 

30.04.2015 г.                                                                    ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди