изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:54 EEST
АВТОКИНОТО ИДВА С ПО-ГОЛЯМ ЕКРАН    
НовиниСлед успешния старт на социалната инициатива през април Автокиното продължава в 21 града, като в Добрич ще бъде на 10 май.




По-голям екран и възможност за групови билети на по-ниски цени бяха едни от желанията на посетителите споделени в анкета в социалната мрежа, които ще бъдат изпълнение още през май, уверяват организаторите. 
Новите размери на екрана са 9м x 5м и на височина 2.5 м, а груповите билети са – за семейство (2 възрастни и 2 деца) за 24лв, влюбени (2 възрастни) за 15 лв.  и приятели (5 възрастни) за 27 лв, могат да се закупят предварително само онлайн от сайта www.avtokino.bg .
Филмите, които зрителите избраха чрез гласуване на facebook страницата  www.fb.com/avtokino.bg, са “Стъпки в пясъка” на режисьора Ивайло Христов и поради голямото желание на зрителите ще се прожектира и американската продукция “Need for Speed” (Жажда за скорост). Прожекциите им ще започват съответно в 20:40 ч. и 22 ч.
Желаещите да присъстват е необходимо да направят предварителна резервация на www.avtokino.bg или във фейсбук www.fb.com/avtokino.bg, като могат за заплатят билетите си с отстъпка онлайн или да закупят на място билети 15 мин. преди прожекцията на редовните цени. През април Автокиното посетиха над 1500 автомобила в 21 български града.
“Българ Филмът” на режисьора Неделчо Богданов успя да зарадва над 4000 зрители, които изпитаха това ново изживяване в комфорта на своя автомобил и приятна компания. 





 


Сходни връзки

АВТОКИНОТО ИДВА С ПО-ГОЛЯМ ЕКРАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди