изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:26 EEST
НАД 4 МЛН. ЛВ. Е ВНЕСЕНИЯ ОТ ДОБРУДЖА ДАНЪК В БЮДЖЕТА    
ИкономикаВсеки трети добруджанец декларирал доходите си по интернет. Земеделски производител е обявил доход от 3 млн. лв. за 2014 г.

11 189 физически лица от Добрич и областта декларираха доходите си за изминалата година пред НАП. 3 661 добруджанци са подали годишните си декларации с персонален код или електронен подпис, а пристигналите до края на април формуляри по пощата са близо 900. Броят на подадените декларации от региона ще се увеличи, тъй като през последните дни на данъчната кампания голяма част от годишните декларации са изпратени чрез пощенски оператори, които продължават да пристигат в НАП Добрич и да се обработват. Последният добруджанец е декларирал доходите си пред приходната агенция в 23 ч. и 33 минути на 30 април, като е направил това по Интернет. 4 349 186 лева данък върху доходите са внесли физическите лица от региона до края на април, което е с 19% повече от внесения данък за същия период на изминалата година. От обработените до момента годишни декларации най-големият доход за 2014 година, обявен от производител на земеделска продукция, е 3 млн. лева.
 


Сходни връзки

НАД 4 МЛН. ЛВ. Е ВНЕСЕНИЯ ОТ ДОБРУДЖА ДАНЪК В БЮДЖЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди