изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:15 EEST
УСПЕХ И НА ДОБЪР ПЪТ    
ОбществоС пожелания да търсят зрънцето добро и пъстротата на света вчера ЕГ "Гео Милев" изпрати абитуриентите от випуск'2015 г. - 167 млади момичета и момчета, които носени на крилете на своята младост, поемат напред.

Тържеството започна с вдигане на знамената на България и ЕС, както и с предаване на знамето на гимназията. Директорът на учебното заведение Милена Иванова приветства от името на целия колектив младите хора и им завеща да търсят зрънцето на доброто, като добави, че с тях за всеки един от техните учители си отива по частица от него и ги увери, че в ЕГ "Гео Милев" винаги ще намират обич и подкрепа и им пожела на добър път. Да са успешни и да преследват и реализират мечтите си от името на кмета поздрав отправи към випускниците зам.-кметът Надежда Петкова. Д-р Мариян Ананиев честити празника на абитуриентите от името на родителите. Ралица Ананиева предаде факела на знанието на следващите випуски, които обещаха да го пазят и поддържат запален. Випуск'2015 подари на гимназията две мултимедии и книги за библиотеката. Директорът Милена Иванова връчи грамоти на дванадесетокласниците, които през последната година в гимназията имат постижения в науката и спорта.
На добър час, момичета и момчета! НДТ
 


Сходни връзки

УСПЕХ И НА ДОБЪР ПЪТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди