изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:00 EEST
Бандитите са разбили и трезора на банката в Айтос    
НовиниДвама въоръжени са нахлули в банковия клон на "Уникредит Булбанк" в Айтос, след което са избягали с мотор, потвърди директорът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов. „В момента работим и издирваме лицата, имаме тяхното описание, но подробности ще съобщим, след като приключим работа”, каза той.

Кметът на Айтос Васил Едрев също беше пред обрания банков клон. Там са и около 50 вложители в трезора, които очевидно се притесняват за своите спестявания, пише "Флагман". Целият град Айтос е обграден от полиция, мобилизирани са служители на „Сигма”, които пазят всички входно-изходни артерии на града.

Информацията на полицията за броя на нападателите на трезора се размина с тази на служител, който в момента на нападението е бил в салона. Той твърди, че маскираните мъже, въоръжени с автомати, са билитрима. Те нахлули в клона на банката, имало е и стрелба.

Бандитите са взели всичките пари не само от касите, разбили са и трезора. По всяка вероятност са имали вътрешна информация. В момента се уточнява каква е откраднатата сума. Пред банковия клон пристигнаха шефовете на банката от Бургас, както и полицейски инспектори. На място има много хора, много полиция и линейка.

От централата на "Уникредит Булбанк" съобщиха, че няма физически пострадали клиенти или колеги при грабежа днес във филиала в Айтос.  Професионален екип на банката е на място и работи с полицията, за да съдейства за разкриване на престъплението. Клиентите могат да са сигурни, че няма да понесат финансова загуба, поясняват от трезора и съобщават, че откраднатата сума е незначителна.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бандитите са разбили и трезора на банката в Айтос | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди