изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:59 EEST
КАВАРНА ВЕЧЕ ИМА СВОИТЕ КЪЩИЧКИ ЗА КНИГИ    
Култура Една чудесна инициатива намери своето продължение в навечерието на най-българския празник - Празника на славянската писменост и култура -24-май. Инициативата наречена "Спри и почети!" и нейните ”Къщички за книги” имат още един пристан - Каварна, град с изключителен културен дух и усет към красотата на литературата, музиката, изкуството.

Инициативата ” Спри и почети!” има за цел да предостави на публичен достъп книги в открити обществени пространства- паркове, площади, детски площадки и кътове, с поставянето на малки Къщички за книги.
Каварна облагороди своите две паркови пространства с три такива къщички, две от които са поставени в централния градски парк и една - в парка зад лятно кино.
Прекрасната идея за тези Къщички на книгите се превърна в реалност, благодарение на труда и всеотдайността на жените от Инер уил клуб – Каварна, която е част от най- голямата международна доброволческа организация на жените-Интернейшънъл инер уил, на техни приятели и съмишленици, като и с любезното съдействие и подкрепа на Община Каварна. НДТ


 


Сходни връзки

КАВАРНА ВЕЧЕ ИМА СВОИТЕ КЪЩИЧКИ ЗА КНИГИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.15 секунди