изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 08:03 EEST
THE SUN РАЗКРИ ШОКИРАЩАТА ТАЙНА НА ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ /видео/    
Любопитно Певецът Джордж Майкъл не е напускал дома си в Северен Лондон от 2013 година насам, твърди британският таблоид Sun. Според изданието звездата е започнал да развива тотална фобия от срещи с хора. Той непрекъснато обяснявал, че ако излезе от къщата си, ще го нападнат смъртоносни бацили. Изпълнителят на "Careless whisper" отказал дори да се ръкува със съседите си в квартала.

 "Приятелите на Джордж вече са се отчаяли. Той е станал нещо повече и от отшелник. Не пуска в дома си и жени, които да му готвят или чистят. Поръчва си храна за вкъщи. А фирмите трябва да я оставят на 100 метра пред къщата му. Там в специална кутия той взима доставката и слага парите. Пак, за да не се вижда с никого, който може да му прехвърли някоя зараза. Заради проклетата си фобия от контакти, 51-годишният музикант пропусна и сватбата на приятелката си и колежка Гери Халиуел миналата седмица", сподели пред изданието човек, който познава певеца и композитор от 20 години.
С малкото си близки звездата общувал по телефона. Миналата седмица споделил с тях, че вече не му се живее и е готов да умре.
Днес+




 


Сходни връзки

THE SUN РАЗКРИ ШОКИРАЩАТА ТАЙНА НА ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди