изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:20 EEST
ЛЕКОАТЛЕТИТЕ МИХАЛЕВ И ДИМОВА – ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ В МЛАДШАТА ВЪЗРАСТ    
СпортРепубликански шампион по тласкане на гюлле при юношите младша възраст стана Михаил Михалев. Лекоатлетът на Добруджа  триумфира с резултат 18.14 м, постигнат при петия си опит. Сребърният медалист - Христо Банков от Черно море 2005 (Балчик), завърши на повече от метър зад победителя в сектора - 16.74 м. Малко не достигна на Георги Димов от Добруджа да се качи на стълбичката на призьорите, след като завърши четвърти. Първото място на националния ни стадион в столицата дава правото на Михалев да представи България на Балканиадата. Той ще атакува отличията и в националното първенство на старшата възраст. 

Общо осем състезатели от Балчик взеха участие в състезанието. Те спечелиха 3 медала. Екатерина Димова отново се качи на най-високото стъпало на стълбичката, като взе златното отличие в дисциплината хвърляне на чук. Тя се състезава и в мятането на диск, където стана шеста. Живко Господинов си спечели първия медал от национален шампионат - бронзово отличие в дисциплината хвърляне на чук. Третият медал си звоюва Христо Банков, който стана втори в дисциплината тласкане на гюле, а в дисциплината мятане на диск стана шести.
По случай 1-ви юни - Денят на Детето, СКЛА"Черно море - 2005" гр. Балчик организира малък спортен празник за прекрасните деца от детската градина. Около 40 деца участваха в надпреварите, аплодирани и подкрепяни от своите родители. Игрите се провеждаха под надзора на утвърдените вече атлети от клуба, които памагаха на малчуганите и се забавляваха заедно с тях. Накрая на състезателните игри всички деца бяха обявени като победители, като получиха своите грамоти, златни медали и малки подаръчета от спортния клуб.


 


Сходни връзки

ЛЕКОАТЛЕТИТЕ МИХАЛЕВ И ДИМОВА – ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ В МЛАДШАТА ВЪЗРАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди