изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:44 EEST
В АЛБЕНА ЗАРАБОТИ НАЙ-МОДЕРНИЯТ АКВАПАРК В БЪЛГАРИЯ – „АКВАМАНИЯ”    
ТуризъмНа 1 юни бе открит най-модерният аквапарк в България -Аквамания в Албена. Най-малките имаха възможността да срещнат талисманите ни Доди, Алби и Ири и да узнаят от тях пикантни подробности за новите пързалки и празничното откриване, като входът за деца до 12 години бе безплатен.
На 1 юни 2015 г. бе открит най-модерният аквапарк в България - Аквамания в Албена. На 1 юни 2015 г. бе открит най-модерният аквапарк в България - Аквамания в Албена. На 1 юни 2015 г. бе открит най-модерният аквапарк в България - Аквамания в Албена.

Организаторите бяха подготвили истинска празнична програма с мини-коктейл за добре дошли, танцови изпълнения на анимационния екип от хотел Ралица Супериор, детска дискотека, весели рисунки върху лицата на децата и подаръци за малчуганите. За още по-пълно забавление на детския празник се погрижиха талисманите на Албена.
    Сред най-интересните атракциони в Аквамания са 191-метровото “ТОРНАДО”, първо и единствено по рода си в Европа увеселително съоръжение от този тип, както и 77-метровата пързалка за отвесно спускане “FreeFALL”. Футуристичният воден парк е разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества множество водни атракции за деца и възрастни. Канадска компания, лидер на световния пазар на водно - увеселителни съоръжения в страни от 6 континента, е проектант на пързалките..
    Посетителите на парка имат възможността да влязат в завладяваща надпревара помежду си на четирите писти, с обща дължина от 315 метра на атракциона „ПроРейсър" или да изкачат 20-метровата кула и изпитат тръпката от рафтинга на 183-метровия „Мамут". През територията на парка си прокрадват път „Мързелива река" и бързеите на „Дивата река". Паркът крие скалисти каньони, вълнуващи фонтани, водни оръдия и специални ефекти.
Интересен факт е, че по време на строежа на Аквамания нито едно дърво не е отсечено, а напротив –ландшафтните архитекти на Албена са вплели съществуващата растителност в модерните водни атракциони. Комбинацията от съхранената природна красота и модерните водни пързалки е неповторима и завладяваща въображението.
Безплатен и неограничен достъп до Аквамания получават гостите, настанени в три хотела във ваканционна селище Албена: Примасол Ралица Супериор, Примасол Ралица Супериор Акваклуб и Вита парк. За всички останали се предлагат се целодневни и полудневни пакети. През високия сезон, цените започват от 12 лева на дете и 27 лева на възрастен, а работното време на аквапарка е всеки ден от 10:00 до 18:00 часа. НДТ
 


Сходни връзки

В АЛБЕНА ЗАРАБОТИ НАЙ-МОДЕРНИЯТ АКВАПАРК В БЪЛГАРИЯ – „АКВАМАНИЯ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди