изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:08 EEST
С ПОКЛОНЕНИЕ ГЕН. ТОШЕВО ОТБЕЛЯЗА ДЕНЯ НА БОТЕВ    
ОбществоТрадиционното поклонение пред Паметника на загиналите във войните по повод 2 юни – Деня на Ботев и падналите за свободата и независимостта на България, се проведе вчера в Генерал Тошево. Деца от Общински младежки съвет и Център за работа с деца представиха рецитал със стихове на гениалния български поет и революционер Христо Ботев.



Слово по случая изнесе зам.-кметът на общината Георги Георгиев. В него той изтъкна факта, че именно на този ден цяла България се прекланя пред героите, пожертвали живота и младостта си и посветили себе си на Отечеството.
В знак на признателност бяха поднесени венци и цветя от служители на Общинска администрация, образователни и културни институции, политически партии и признателни граждани.
Веднага след поклонението за отдаване на почит по инициатива на общинското ръководство бяха поздравени и ветераните от Втората световна война, живущи на територията на община Генерал Тошево. НДТ


 


Сходни връзки

С ПОКЛОНЕНИЕ ГЕН. ТОШЕВО ОТБЕЛЯЗА ДЕНЯ НА БОТЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди