изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:30 EEST
ЦИГАНСКИ ЗВЕРСТВА: Интубираха малката Станка през нощта    
Новини Лекарите са интубирали малката Станка, която беше насилена и нахапана от баща си във варненското село Каменар. Детенцето на година и девет месеца остава в кома, лекарите се борят за живота му.

Станка остава на командно дишане и днес.

Лекари споделиха потресени пред БЛИЦ, че не са виждали такова чудо. Детенцето е било зверски нахапано от бащата. Той беше задържан вчера във варненския квартал "Максуда".
****************************
Пребитото момиченце на година и девет месеца се казва Станка Янкова и носи името на майка си Янка Станкова, която е на 22 години. Жената е от ромската махала на близкото до Варна село Каменар, потвърди пред "24 часа"кметът му Светослав Райков."Мъжът на Станка е на 25 години и е от квартал "Максуда". И двамата живеят там. Били се разделили, но преди 10 дена отново се събрали. Нямат обаче граждански брак и Янка се води самотна майка, името на бащата не знам, нямам представа и за причините за побоя над Станка", каза Райков.

Станка, бе приета в кома във варненската болница "Света Марина" през нощта със съмнения за побой. То се бори за живота си, след като е постъпило в 2 часа в шоковото отделение.

Детето е с данни за системно малтретиране, каза проф. Виолета Йотова от детското отделение. Тя допълни, че екипът й прави всичко възможно, за да спаси малката Станка, но прогнозата е лоша.
 http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЦИГАНСКИ ЗВЕРСТВА: Интубираха малката Станка през нощта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди