изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:53 EEST
ХВЪРЛЕН ФАС ИЗПЕПЕЛИ БАЛИ С ЛЮЦЕРНА И ЗАТВОРИ ПЪТ    
Ред и сигурностДва екипа - на противопожарните служби в Балчик и Албена, гасиха вчера пожар по пътя между селата Оброчище и Рогачево. От Областната дирекция на МВР съобщиха, че сигнал за запалване в ремарке на трактор е подаден в 16.02 часа вчера. Пристигналите на място огнеборци успели да спасят трактора, намиращите се в него бали с люцерна са изгорели. 

Според varnautre.bg пожарът е довел да затварянето на пътя в двете посоки. В късния следобед пътник от лек автомобил с варненска регистрация хвърлил незагасения си фас от цигара през прозореца. Точно по това време покрай колата  преминавал трактор с ремарке, натоварено с люцерна. "Видях, че нещо метнаха. След сто метра балите вече горяха", разказа шофьорът на селскостопанската машина пред репортер на varnautre.bg.
Пожарът се разразил много бързо и на шофьора на трактора се наложило да изсипва горящите бали на пътя. Инцидентът, станал на 500 метра от Албeна, затворил пътя за над 30 минути. Горящите бали "превзели" целия път.
Очевидец на пожара станал и спортният министър Красен Кралев, който се озовал на мястото на инцидента на връщане от Каварна. НДТ
 


Сходни връзки

ХВЪРЛЕН ФАС ИЗПЕПЕЛИ БАЛИ С ЛЮЦЕРНА И ЗАТВОРИ ПЪТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди