изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:27 EEST
Ваканционно селище Албена спечели международна награда за качество    
ТуризъмНемската компания„Fit Reisen“награди петзвездния хотел Фламинго Гранд във ваканционно селище Албена с престижната международна награда „FIT Quality Certificate“. Наградата се дава само на избрани хотели от цял свят след внимателно проучване и стриктна процедура на проверки. Фламинго Гранд в Албена бе избран от германските експерти след двустепенна процедура на анализ и оценка на обслужването на клиентите. Петзвездният хотел в Албена постигна отличен резултат и се нареди сред най-добрите хотели в света в категорията „MedicalSpa“.
Flamingo Grand / Фламинго ГрандFlamingo Grand / Фламинго ГрандСПА-интериорАлбена / Albena




По всичките 14 критерия сред които качеството на сервираната храна, чистотата на хотелските стаи, нивото на обслужването, възможността за практикуване на спорт, качеството на басейните, разнообразието от терапии в СПА центъра, околната среда около хотела, Фламинго Гранд хотел е постигнал резултат над 4 от общо 5 възможни степени на оценка. Този резултат нарежда петзвездният хотел в Албена сред най-добрите в световен мащаб и е още едно признание за нивото на туристическата услуга във ваканционното селище. Престижният „FIT Quality Certificate“ е заслужения резултат от усилията на Албена и поредното международно признато доказателство за високото ниво на обслужване и възможностите на хотел Фламинго Гранд да задоволи и най-високите очаквания на гостите си от цял свят.




 


Сходни връзки

Ваканционно селище Албена спечели международна награда за качество | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди