изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:29 EEST
ГЕНЕРАЛТОШЕВЦИ - ДОВОЛНИ ОТ РАБОТАТА НА ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ    
ОбществоВ Центъра за услуги и информация при община Генерал Тошево бяха проведени анкети за административното обслужване и противодействие на корупцията в общината.

Резултатите от проведеното проучване показват, че потребителите на услуги, предоставяни от общината, независимо дали са граждани, представители на бизнеса или на определени институции, проявяват по-скоро положително отношение към дейността на администрацията и отношението на служителите. При отговорите на някои от поставените в анкетата въпроси процентното съотношение между някои от възможните отговори е близко или равно. Въпросът, отнасящ се до удовлетвореност и качеството на услугите, получава от анкетираните високи проценти, което е показател за устойчивост в качеството на услугите. Анализирайки мнението на анкетираните, от общинската администрация в ген. Тошево достигат до извода, че по-голяма част от потребителите на услуги приемат оптимизирането на процесите. "Необходимо е обаче сериозно да се поработи върху компетентността на служителите, с цел подобряване качеството на обслужването. Да се работи по превенцията и противодействието на корупцията. Да се търсят още по-ефективни механизми и мониторинг в работата на администрацията като цяло", сочи анализ на анкетата.
В обобщение на проведеното проучване се отбелязва, че много висок процент анкетирани изразяват своята удовлетвореност от отношението на служителите от община Генерал Тошево при установяване на служебен контакт с потребителите. Не на последно място анкетираните считат, че служителите са добре подготвени професионално, като също отбелязват, че са получили лесно и изчерпателна информация относно искана от тях административна услуга.
Споменатите факти – извадка от направения анализ, пряко касаят дейността на община Генерал Тошево и възможностите за постоянното подобряване и модернизиране на процесите в общинската администрация, тъй като добрата професионална подготовка и коректното и позитивно отношение от страна на служителите са предпоставка за устойчивост и гаранция за успешна реализация на целите на институцията, сочи анализът. НДТ


 


Сходни връзки

ГЕНЕРАЛТОШЕВЦИ - ДОВОЛНИ ОТ РАБОТАТА НА ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди