изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:44 EEST
Олигарх поръчал сина на бившия министър Георги Танев    
Новини Има поръчка за убийството на Иван Танев – Универсалния, съобщава „Галерия”, като се позовава на източник от МВР. Танев е разследван като мозък на схема за източване на ДДС. В края на 2012-а групата му е разбита, но той успял да избяга. Неговата дясна ръка е Мила Георгиева – Кървавата Мила, а в групата е участвал и подсъдимият за убийството на Бай Миле Тихомир Дочев – Мравката.

Те обаче са на доста по-ниско ниво в организацията на Универсалния. Иван Танев контактувал с големи бизнесмени, които имат предприятия и туристически комплекси. За да стопят печалбата си, те сключвали сделки с фиктивни компании, контролирани от Танев.

Точно от един от тези големи бизнесмени идвала и поръчката за убийството му. „Танев знае много и може да уличи поне петима бизнесмени, които са олигарси. Той е свързващото ниво между тях и фирмите, които са пряко контролирани от Мила Георгиева. Затова не е учудващо, че реши да избяга от България”, разказват запознати.

Мистерията с Иван Танев продължава вече три години. Въпреки че е издирван и от Интерпол, нито една дължава няма информация той да пребивава на територията й.

Съпругата му – манекенката Цвети Бранкова, и баща му – бившият министър на земеделието Георги Танев, нямали никакъв контакт с него.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Олигарх поръчал сина на бившия министър Георги Танев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди