изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ЮНИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 17 ЮНИ


ОВЕН - Денят ви ще е приятен и ще се чувствате добре, ако се обградите с хора, които обичате, и които ви обичат. Кратко пътуване ще ви освежи.
ТЕЛЕЦ –  Убедеността ви, че сте на прав път, независимо от затрудненията, които срещате ще подкрепя духа и ентусиазма ви и ще ви дава сили да довеждате делата си до край.
БЛИЗНАЦИ - Ангажиментите ви за деня няма да бъдат малко, но въпреки това се отзовавате на потребностите на другите. Бъдете сигурни, че усилията ви съвсем няма да бъдат напразни.
РАК - Ще ви се отдава да успявате там, където други зациклят. Усърдно ще се заемете с реализацията на идеите си и скоро ще постигнете резултатите, които преследвате.
ЛЪВ - Някои от вас днес стоят пред важен избор в професионален план. Отговорността обаче не случайно попада на вас, тъй като сте надеждни и на вас може да се разчита.
ДЕВА – Насочете действията си към помиряване, ако с някого сте в недобри отношения и мислете с добро за всички. Това ще направи атмосферата градивна и предразположи към творчество.
ВЕЗНИ - Каквото и да се случи не се отказвайте от намеренията си днес. Мислете, бъдете предпазливи и не отстъпвайте от интересите си,в състояние сте да ги защитите пълноценно.
СКОРПИОН - Предстоящо събитие ще погълне голяма част от времето ви днес. Не ви липсва увереност и това си личи от действията ви – правите всичко със замах и с конкретни, добре обмислени стъпки вървите напред.
СТРЕЛЕЦ - Цените времето си и в стремежа си да постигнете максималното от труда си, ще дадете всичко от себе си днес. Като отговор на положеното старание и усилия ще получите придобивки, съпътствани от хубави емоции.
КОЗИРОГ – По възможност избегнете спор с човека до вас, тъй като евентуалното му задълбочаване би имало трайни последици. Не се поддавайте на тъмни страсти.
ВОДОЛЕЙ - С приветливото си и естествено излъчване ще намерите привърженици на идеите, които ви занимават. Не забравяйте, че денят е благоприятен и за развлечения, намерете своя начин да го изживеете пълноценно.
РИБИ - Смело ще пристъпите към внедряване на нови детайли в работата си, което може да ви отнеме повече от предвиденото време.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди