изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:49 EEST
Самоубилият се Йордан стопанисвал барче в студентските общежития    
Новини35-годишният Йордан Владиков е намерен мъртъв в дома си на ул. "Андрей Ляпчев" в Благоеврад около 14,30 ч. днес. До тялото пристигналите на оглед полицаи открили пистолет, за което БЛИЦ съобщи. Полицията проверява всички версии за трагичния инцидент, който шокира познатите на Йордан. Ако е самоубийство все още не е ясен мотивът, като причините може да са затруднения в бизнеса или лична драма. Пистолетът, намерен до тялото, е законно притежаван от баща му.

Пред дома на починалия се събраха десетки съседи и приятели. Те утешаваха изпадналата в шок приятелка на Йордан, като не стана ясно дали тя е била в жилището при стрелбата.

Йордан е съдружник в две фирми. Едната от тях стопанисва барче в района на студентските общежития в града. Има по-малък брат Кирил, който живее в САЩ.

Бащата на починалия - Яни Владиков бе шеф на клона на банка "Хеброс" до 1998 г. Тогава бе съобщено, че той е уволнен поради бездействие и неспазване на правилата. Констатирани били нарушения на кредитната политика, свързани с кредити на известен петрички бизнесмен и мощна групировка от Разлог, в резултат на което ресурсът на клона бил намалял драстично. Освен уволнението, нищо друго не последва за банкера, защото разследващите не успяха да докажат никакви нарушения от негова страна.

Фамилията на Владикови е от бежански род от Кукуш, преселили се в Горна Джумая по време на войната през 1913 г. Бабата на Йордан бе известна и уважаване учителка в Благоевград, носителка на орден "Св. св. Кирил и Методий" 2-ра степен, пише "24 часа".
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Самоубилият се Йордан стопанисвал барче в студентските общежития | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди