изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:34 EEST
Алкохолен туризъм: „Хвърли телевизора” стана хит на Златни пясъци    
ТуризъмХвърлянето на телевизор през прозореца в хотела е новата мания, която завладява алкохолните туристи, дошли да си отпият в България, пише „24 часа”.

В понеделник в полунощ 34-годишен пиян словак метна приемника от прозореца на стаята си в знак на протест срещу недоброто обслужване.Той е задържан от полицията във Варна за срок от 24 часа и е заплашен от глоба в размер на 500 лева. Подобно наказание получи и 35-годишен руснак, който на 10 юни изхвърли телевизора си в хотелския басейн също като форма на протест, че по телевизията у нас не предават Копа Америка.

Пиян германец пък бе глобен заради изхвърлянето на чаши и магнитни карти в басейна под прозореца на хотелската му стая. Той се опита да нашиба с бамбукова пръчка персонала, която изтръгнал от декорацията във фоайето на хотела.

Районният съд във Варна глоби норвежец, който разхвърлял маса с плетива, протестирайки, че сергиите в курорта заемат почти цялата алея и няма откъде да се мине.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Алкохолен туризъм: „Хвърли телевизора” стана хит на Златни пясъци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди