изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:53 EEST
ПЛАМЕН ВЗЕ ТРИМА ОТ БАКУ ЗА СВЕТОВНАТА ЛИГА    
СпортТрима сребърни медалисти от Европейските игри в Баку ще подсилят състава на националния отбор за Световната лига, съобщава официалният сайт на БФВ.

Това са Тодор Алексиев, Николай Николов и Светослав Гоцев, като тримата летят за Варна още тази вечер. В същото време от лагера на тима бяха освободени Красимир Георгиев и Мартин Палийски.
Братята Георги и Валентин Братоев също не попаднаха в сметките на селекционера Пламен Константинов за финалите на Световната лига въпреки добрите си изяви в Баку.
"Ние си свършихме работата. Нашата цел бяха Игрите в Баку, от тук нататък сме ваканция. Това не го казваме на собствена воля, а беше ни казано вчера. Това е решение, което е взето от старши-треньора и щаба и за нас на този етап националния отбор приключи, но както знаете има и други турнири напред. Може да ни извикат за тях. Не сме разочаровани, със сребърни медали сме", коментираха двамата пред медиите при завръщането си на летище София от Баку.


 


Сходни връзки

ПЛАМЕН ВЗЕ ТРИМА ОТ БАКУ ЗА СВЕТОВНАТА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди