изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:47 EEST
ОТЛИЧЕН СТАРТ ЗА ГРИГОР НА УИМБЪЛДЪН    
СпортГригор Димитров започна по отличен начин участието си на Уимбълдън 2015! На старта най-добрият български тенисист се наложи с 3:0 сета над Федерико Делбонис, в отделните части 6:3, 6:0, 6:4. Срещата продължи час и половина и премина изцяло под диктовката на Димитров, който бе видимо по-можещият тенисист от двамата.

Първият сет се развиваше равностойно до 3:3 гейма, след което Димитров успя да пробие и да затвърди за 6:3. Серията последователни геймове на сметката на българина продължи и само за около 25 минути той успя да вземе втората част с 6:0.

 Чак в началото на третия сет Делбонис успя да спечели гейм и да прекъсне серията от 9 последователни игри на сметката на хасковлията. В деветия гейм обаче Димитров проби на 0, след което със сервис на своя страна подпечата мястото си в следващата фаза.

Съперник на Гришо във втори кръг ще бъде американецът Стив Джонсън, който по-рано през деня надви с 3:2 сета Лукаш Лацко. По всяка вероятност двубоят на Димитров и Джонсън ще бъде в сряда.

Както е известно българинът има да защитава много точки на Уимбълдън, където през миналия сезон достигна до полуфиналите.

 


Сходни връзки

ОТЛИЧЕН СТАРТ ЗА ГРИГОР НА УИМБЪЛДЪН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди