изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:47 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЗАГУБИ ОТ ЧЕРНО МОРЕ С 3:0 В КОНТРОЛА    
СпортЧерно море постигна втора победа в контролите по време на предсезонната си подготовка. В среща, играна на стадион "Младост" във Варна, елитният тим се наложи над Черноморец (Балчик) с 3:0.

Домакините можеха да открият резултата още в 10-ата минута, когато Даниел Георгиев стреля много опасно от дистанция, но вратарят на Черноморец Георги Ставрев показа добра реакция и успя да избие топката. В 14-ата минута късметът бе на страната на гостите - след удар на Даниел Георгиев топката се отби в напречната греда. В 20-ата минута отборът на Черно море откри резултата чрез Симеон Райков. В 22-ата минута Хуан Варея можеше да вкара нов гол за Черно море, но след удара му топката излезе в аут. За гостите най-чистата ситуация бе в 34-ата минута, когато Виктор Митев стреля много опасно, но вратарят Александър Чанович изби топката. В 52-ата минута гостите можеха да изравнят, но след силния удар по земя на Виктор Митев топката мина на сантиметри в аут. В 56-ата минута Мирослав Начев от гостите стреля силно по диагонал, но за късмет на Черно море топката премина встрани от вратата. В 57-ата минута Даниел Георгиев пропусна с глава от непосредствена близост да удвои преднината на домакините, а в 60-ата минута късметът отново бе за Черноморец, след като след удар от 30-ина метра на Марчин Буркхардт топката се отби в напречната греда. В 62-ата минута домакините удвоиха преднината си. Матиас Курьор напредна отдясно и намери непокрит Марчин Буркхардт, който с топовен изстрел вкара втория гол за Черно море. В 76-ата минута Богдан Атанасов, който е на проби в Черно море, вкара много красив гол от воле за 3:0.
 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЗАГУБИ ОТ ЧЕРНО МОРЕ С 3:0 В КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди