изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:26 EEST
Самоубийство или инсценировка? Лъчо Терориста е мъртвият, открит в автомобил в "Бояна"    
Новини Известният в годините на силовите групировки Лъчезар Иванов - Терориста, приближен на Мето Илиенски и един от приятелите на братята Галеви, е мъжът, който днес бе открит мъртъв с огнестрална рана в работещия си автомобил в "Бояна", съобщава struma.com.Първоначално бе съобщено, че мъжът е убит, но сега криминалистите издигат и версията самоубийство, поне така показал огледът на мястото.

Терориста е един от основателите на ВИС, авер на Георги Илиев през годините. Богат е, което затруднява полицаите в уточняване на мотивите за самоубийството. Разбира се, не се изключва и самоубийството да е инсценирано. Работата по случая продължава.




Лъчезар Иванов - Терориста получил прякора си заради "проява" през далечната 1983 година, съобщава bTV. Тогава Лъчо заедно с трима авери опитали да отвлекат самолет, изпълняващ полет по линията София - Варна. Младежите нападнали с ножчета една от стюардесите и накарали екипажа да обърне курс към Виена. Благодарение на самообладанието на пилотите акцията завършила благополучно.Екипажът успял да заблуди четиримата "терористи", че обръща самолета към Виена, но всъщност продължил курс към Варна. Заради инцидента се наложило да бъде спрян токът на целия морски град.

Днес стана ясно, че Лъчезар Иванов е участвал в няколко фирми, занимаващи се със строителство или за добив на строителни материали.

В повечето фирми участва синът на Лъчезар Иванов, който е кръстен на него и се казва Лъчезар Лъчезаров Иванов. Бащата е прехвърлил дяловете си в повечето фирми на сина си през последните години.

В други от фирмите участва съпругата на Лъчезар Иванов - Светослава.

Сред останалите съдружници на Лъчезар Иванов няма знакови фигури от организираната престъпност или замесени в някакви скандали.

По-рано днес Struma.com обяви, че Лъчезар Иванов - Лъчо Терориста бил приятел на братя Галеви и един от основателите на ВИС.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Самоубийство или инсценировка? Лъчо Терориста е мъртвият, открит в автомобил в "Бояна" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Самоубийство или инсценировка? Лъчо Терориста е мъртвият, открит в автомобил в "Бояна"
Автор: Anonymous да 2015-07-11 @ 06:15 EEST

Очакван край за такива "юнаци"...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди