изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:01 EEST
ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОР НА БИБЛИОТЕКА "ДОРА ГАБЕ"    
НовиниОбщина Добрич обяви конкурс за директор на регионална библиотека „Дора Габе“. Изискванията към кандидатите са да има висше образование, образователно-квалификационна степен „магистър”, професионално направление  – "Обществени комуникации и информационни науки". Изисква се 5 години професионален опит в библиотека.

Предимство за желаещите да заемат поста ще е, ако имат допълнителна квалификация в областта на библиотечното дело, участие в разработването и реализацията на програми и проекти, чуждоезикова подготовка, компютърна грамотност.
Кандидатите ще бъдат оценявани по способностите им за формиране на цели, пътища за тяхното постигане и очаквани резултати, за планиране и организиране на дейността на РБ „Дора Габе“ – Добрич, както и, според познаване и прилагане на нормативната уредба в областта на културата, библиотечното дело, културното наследство, както и други нормативни актове, свързани с организацията на дейността и управлението на библиотеката. Ще се има предвид и способността им за прилагане на иновационни решения в рамките на съществуващите указания и процедури.
Един от етапите на кандидатстване е защита на концепция за дейността и развитието на библиотека „Дора Габе“ – Добрич за период от четири години, подробно разработена за първата от тях. НДТ


 


Сходни връзки

ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОР НА БИБЛИОТЕКА "ДОРА ГАБЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди