изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:06 EEST
ЩЕ ИМА ТВОРЧЕСКА ВАКАНЦИЯ ЗА ДЕЦАТА ОТ БАЛЧИК    
НовиниСлед медийната разгласа на това, че Национален дворец на децата е оставил без обещаната творческа ваканция децата от Балчик, е получено дълго и обяснително писмо от НДД, съобщава ръководителят на формацията Валентина Георгиева. „В него се обяснява как е протекла процедурата по проекта, че била сложна, работели отговорно и съвестно, но документацията била огромна като обем и т.н.

В същото писмо има и доста неистини, като например, че на всички състави е предложено да изпратят заявка с предпочитания за ваканцията - такова писмо не е пристигало нито при мен, нито на пощенския адрес или електронна поща на читалището. Че имало и друга кореспонденция за редуциране на бройките на децата в групите - и такова не сме получили. Предполагам, че писма са изпратени само на "определени" групи, но много искам да не съм права“, посочва Георгиева.
„В същото писмо се казвало, че децата от хор "Бодра смяна", който е към НДД, няма да се възползват от ваканцията в почивна база "Шумнатица" - Боровец, като датите са от 30 юли  до 9 август, което, според мен, е грозно и недопустимо противопоставяне с колегата диригент и неговите възпитаници /нашето желание за участие е също във въпросната база/, и не говори никак ласкаво за маниера на работа в интиституция от ранга на НДД“, пише още Валентина Георгиева. 
След последвал отговор и подадена заявка е получена официална покана и всички документи за участие в програмата. НДТ

 


Сходни връзки

ЩЕ ИМА ТВОРЧЕСКА ВАКАНЦИЯ ЗА ДЕЦАТА ОТ БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди