изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:30 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 17 юли, около 11:00 часа, в РУ 01 Добрич лично се тъжи С.К. (39 г., от с. Лозево, обл. Шумен), за това че за времето от 03:30 часа до 09:30 часа, неизвестен извършител е отнел личния му лек автомобил марка „Мерцедес” с транзитни регистрационни табели. Автомобилът е бил паркиран по ул. „Генерал Скобелев” в гр. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 18 юли, около 22:00 часа, в РУ 01 Добрич е получено съобщение за извършена кражба от апартамент по ул. „Христо Смирненски” в гр. Добрич. Установено е, че около 21:50 часа, неизвестен извършител през отворен прозорец на тераса е проникнал в жилището и е извършил кражба на дамска чанта, в която е имало дебитна карта и около 50 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ 01 Добрич.

На 18 юли, около 22:20 часа, в РУ 01 Добрич е получено съобщение за извършена кражба от апартамент по ул. „Райко Даскалов” в гр. Добрич. Установено е, че около 22:00 часа, неизвестен извършител е проникнал в жилището през незатворен прозорец на тераса. По данни на тъжителката В.М. (35 г.), е извършена кражба на дамска чанта, в която е имало дебитни карти, лични документи и около 60 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 18 юли, около 11:43 часа, в РУ Албена е получено съобщение от 50-годишен руски гражданин за извършена кражба от жилището му в с. Кранево. Установено е, че за времето от 18:00 часа на 17 юли до 09:30 часа на 18 юли, неизвестен извършител е проникнал в къщата през незаключена балконска врата и е извършил кражба на мъжка чантичка, в която е имало лични документи и 500 евро. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Албена.

На 19 юли, около 08:40 часа, в РУ 02 Добрич е получено съобщение от 46-годишен жител на с. Стожер, за извършена кражба на мобилен телефон и сумата от 20 лева. След проведените незабавни оперативно – издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – С.И., на 30 г., от същото село. Вещите, обект на кражбата, са върнати на собственика им. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 юли, около 11:30 часа, в РУ Каварна лично се тъжи Д.П. (47 г.) за извършена кражба от частен дом в с. Белгун. Установено е, че за времето от 1 юли до 19 юли, неизвестен извършител чрез издърпване на дървена дограма е проникнал в къщата и е отнел 18 бр. бутилки олио, прахосмукачка и др. домакински пособия. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Каварна.

На 18 юли, около 22:07 часа, в с. Сърнец е спрян за проверка лек автомобил „ВАЗ” с добричка регистрация, управляван от Н.А., на 54 г., от с. Ангеларий. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,94 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 18 юли, около 02:15 часа, в КК „Албена”  е спрян за проверка лек автомобил „Тойота” с варненска регистрация, управляван от Д.Т., на 43 г., от гр. Варна. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,40 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

През почивните дни на територията на ОД на МВР са регистрирани 9 пожара без материални загуби и 1 пожар с нанесени материални щети.

На 19 юли, около 16:53 часа, е получено съобщение за възникнал пожар в пшеничен масив в землището на с. Долина, общ. Добрич. Изпратените екипи успяват да потушат пожара в 18:35 часа. Вследствие на огъня е унищожен 5 дка пшеничен масив. Причината за възникването на пожара е техническа неизправност в зърнокомбайн.



20.07.2015 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди