изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:18 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА"    
НовиниДобрич. Млад мъж е загинал след удавяне при опит да спаси от морето украинска девойка, съобщава на първа страница вестник „Нова добруджанска трибуна” . Известният български оператор Григор Кумитски е загинал, след като е спасил от удавяне млада жена на плажа в Албена. Трагичния инцидент е станал към 19.30 часа в петък, след работното време на спасителите, когато плажът вече е неохраняем, е обяснил д-р Ивайло Христов, ръководител на Медицинския център в курорта.

 „Рентите в Добруджа няма да са по-ниски от миналогодишните”, пише изданието. Пшеницата от новата реколта е с по-високи добиви и добро качество, но с ниска изкупна цена, това е заявил Кирил Жендов, председател на Добруджанския съюз на зърнопроизводителите. Състоянието на пролетниците ще бъде определящо за размера на рентите в региона тази година. Земеделските кооперации в община Балчик имат намерението да дават по 100 лв. рента за декар. Обикновено реколтата в морските общини винаги е по-добра, коментират от бранша. От спортната страница – „Момчетата на Мирослав Живков спечелиха сребърните медали на Балканиадата в Казанлък”. Отборът на България, воден от треньорът на „Добруджа 07”, е спечелил сребърните медали в състезанието по волейбол за момчета до 15 години. На финала момчетата са отстъпили пред отбора на Турция с 0:3.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди