изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:24 EEST
ШАХМАТИСТИ ОТ ПЕТ ДЪРЖАВИ СПОРЯТ ЗА КВОТИ ЗА ДЕТСКИЯ МОНДИАЛ    
СпортШахматисти от пет държави се включиха в детския турнир във ваканционно селище "Албена", който ще даде възможност на най-добрите да участват на световното първенство по шахмат за деца в гръцкия град Порто Карас. Сред участниците личат имената на четирикратната европейска шампионка Габриела Антова, двукратния шампион на Израел – Александър Златин и настоящия шампион на Холандия до 10 години, с българско потекло – Александър Рутен.

Партиите от турнира ще се провеждат всеки ден до 9 август, от 15 часа. Ръководството на курорта предостави три специални награди. Най-добре представило се момче ще получи едноседмична семейна почивка е Приморско през 2016 г. С едноседмична ваканция в Албена ще бъде удостоено най-добре представило се момиче. При 10-годишните домакините ще връчат семеен уикенд. Призьорите ще получат купи и медали. Проявата се организира от шахматна академия "Анатолий Карпов". 
 


Сходни връзки

ШАХМАТИСТИ ОТ ПЕТ ДЪРЖАВИ СПОРЯТ ЗА КВОТИ ЗА ДЕТСКИЯ МОНДИАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди