изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 05:09 EEST
АЛБЕНА ВЛИЗА В ГИНЕС КАТО ДОМАКИН НА УНИКАЛЕН МИМ-ШОУ МАРАТОН    
НовиниВ събота сутринта стартира уникален шоумаратон, чийто домакин е Албена, съобщиха от сектор "Реклама". Главно действащо лице в първата по рода си проява ще е актьорът - мим, доктор на изкуствознанието и доцент в НАТФИЗ Александър Илиев. Илиев ще направи опит да подобри собствения си рекорд в книгата на Гинес за продължителност на пантомима. Рекорда си той поставя през 1992 г., когато прави мимшоу в продължение на 24 часа без прекъсване.

ХЛЯБЪТ В ДОБРИЧ ПОСКЪПНА С 20 НА СТО

От вчера двете големи фирми производителки на хляб в Добрич го продават с 10 стотинки по-скъпо. Вместо по 0.50 лв. най-масовият хляб, който е 700 грама се търгува за по 0.60 лв. Това е второто увеличение на насъщен в Добрич в рамките на месец. В началото на юли хлябът поскъпна от 40 на 45 стотинки. Никой от двете фирми не пожела да коментира увеличението, но от браншовата организация на хлебопроизводителите заявиха, че причините са комплексни.
НДТ - 12 август 2005 г.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ВЛИЗА В ГИНЕС КАТО ДОМАКИН НА УНИКАЛЕН МИМ-ШОУ МАРАТОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди