изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:19 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.08.2015    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.08.2015


  • На 13 август, около 06:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път II-29 на около 500 метра след кръстовището за с. Стефаново, посока град Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Фолксваген” със силистренска регистрация, поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС, напуска пътното платно и се удря в крайпътно дърво. При извършената проверка за употреба на алкохол е констатирано наличието на 2,13 промила в издишания от водача въздух. Вследствие на настъпилото ПТП са пострадали водача С.М. (33 г.) от град Алфатар, който е настанен в МБАЛ Добрич с рана на главата, без опасност за живота и возещия се на задна дясна седалка Д.М. (23 г.) от град Алфатар, който е настанен в окръжна болница „Св. Анна” град Варна с контузия на главата, със опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.
  • На 13 август, около 18:10 часа е получено съобщение за извършена кражба в района на централен плаж на с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е извършил кражба на плажна чанта, оставена без надзор. По данни на тъжителката в чантата са се намирали фотоапарат, два броя мобилни телефона, сума пари и лични документи. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.
  • На територията на ОД на МВР са регистрирани 3 пожара с материални загуби и два пожара без нанесени материални щети. На 13 август, около 13:00 часа е получено съобщение за възникнал пожар в товарен автомобил „Ивеко” с варненска регистрация по пътя Добрич посока к.к. Албена преди с. Батово. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 15:15 часа. Вследствие на огъня са унищожение регистрационен номер, стопове и заден капак Вероятната причина за възникването на инцидента е небрежност. На 13 август, около 16:13 часа е получено съобщение за пожар в частен имот на територията на с. Ведрина, обл. Добрич. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 18:50 часа. Вследствие на огъня са унищожение 10 броя бали фураж, спасени са прилежащите 4 броя спомагателни сгради. Причината за възникването на инцидента е небрежност при боравене с открит огън.
14.08.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.08.2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди