изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:21 EEST
ЗА ГОДИНИТЕ ОТДАДЕНОСТ, ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА, ЗА ГРИЖАТА – БЛАГОДАРИМ!    
ОбществоДано повече хора от нашия град са изпитали огромното удоволствие и професионално удовлетворение да работят под ръководството на човек - едновременно перфекционист в дейността си и управленец, загрижен за колектива си. Ние – работещите в Общинска банка – клон Добрич, имахме този шанс. 10 години – от самото създаване на банковата институция в град Добрич, неин директор беше г-н Донко Марев. И 10 години той не само успяваше да развива дейността на клона, да печели нови клиенти и огромно доверие, но и с много професионализъм и истинска човешка загриженост ни помагаше – на нас – своите подчинени.

По случай пенсионирането му, ние – неговият колектив, искаме не просто да му кажем своето огромно „БЛАГОДАРИМ!“. Искаме хората на Добрич и Добруджа да знаят за искреното ни уважение към банкера и човека Донко Марев, за това, че споменът за годините под негово ръководство ще бъде пазен и ценен за всеки един от нас, за това, че човещината оставя диря, дори когато хората вече не работят в един екип.
Бъдете здрав, г-н Марев – Вие и прекрасното Ви семейство! Целият колектив на Общинска банка – клон Добрич, ще Ви помни и почита винаги – за годините отдаденост, професионализъм, грижа и най-вече –  това, че освен наш директор, сте един прекрасен човек!
КОЛЕКТИВЪТ НА ОБЩИНСКА БАНКА – КЛОН ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

ЗА ГОДИНИТЕ ОТДАДЕНОСТ, ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА, ЗА ГРИЖАТА – БЛАГОДАРИМ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди