изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:38 EEST
ОТНОВО ПРАЗНИЧНО ВЕСЕЛИЕ В ЧЕСТ НА ПЪПЕША    
ОбществоКултурните мероприятия в Каварна не стихват. Най-сладкият празник по нашето Черноморие и тази година ще се проведе в село Българево, съобщават от морската община. Както НДТ вече съобщи традиционният празник на пъпеша ще събере гости и жители на селото и региона на 16 август.

Площадът за четвърта поредна година ще бъде украсен с кулинарни произведения от сладкия плод, а надпреварата за най-голям и най-сладък пъпеш, както и атрактивния конкурс „Мисис и Мистър пъпеш“ си остават запазена марка на празника.
Проявата ще бъде съпроводена с музикална програма, в която участие ще вземат фолклорна група „Перуника“ към читалище „Народен будител“, ДФТА „Бизоне“ и други. 
Организаторите са предвидили и изненади за най-малките посетители на празника. За начален час на Празника на пъпеша в обявен 17,30 ч., когато всички са поканени, да погледат, да похапнат и да се веселят. НДТ


 


Сходни връзки

ОТНОВО ПРАЗНИЧНО ВЕСЕЛИЕ В ЧЕСТ НА ПЪПЕША | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди