изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:56 EEST
ТЕОДОР АЛЕКСАНДРОВ НАПУСНА ДОБРУДЖА    
СпортВицешампионът на България по тенис на маса при мъжете СКТМ "Асарел-Медет" направи удар, след като си осигури услугите за новия сезон на трима национали. Това са Петко Габровски, състезателят на Добруджа Теодор Александров и Денислав Коджабашев.

"С тези момчета е ясно, че ще гоним първото място във Висшата лига. Всичко друго би било неприемливо", заяви мениджърът на клуба от Панагюрище Иван Александров. Държавният първенец Габровски, който е №296 в световната ранглиста за август, също обяви, че е доволен от завръщането си в отбора и се радва, че ще играе заедно със съотборниците си в националния отбор. През миналия сезон за "Асарел-Медет" играха румънски състезатели и французин. От няколко дни клубът разполага и с модерен тренировъчен тенис робот, дарен от бизнесмена Красимир Симеонов. Машината има 9 програми, посредством които се контролира ъгълът и скоростта с която се изстрелват топчетата. Александров съобщи, че се сформира и женски отбор по тенис на маса, който ще играе в "А" група. В него личат имената на Ненка Тушлекова и Каролина Лилова. Шампионът във Висшата лига при мъжете "Дигеста Профиспорт 2007" (София) пък успя да привлече за новия сезон руснака с български паспорт Константин Голованов. Той е най-високо класираният представител на страната ни в ранглистата и е №259 този месец. Останалите отбори в елита са "Мадлен" (София), "Корабостроител 92" (Варна), "Боровец-I" (Горна Оряховица), "Стоянстрой" (Пловдив), "Марек-Дигеста" (Дупница) и "Добруджа-I" (Добрич).
 


Сходни връзки

ТЕОДОР АЛЕКСАНДРОВ НАПУСНА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди