изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:52 EEST
ВЪВЕЖДАТ ОНЛАЙН ПРОВЕРКА И ПЛАЩАНЕ НА ТАКСИТЕ ЗА ЯСЛА И ГРАДИНА    
НовиниОбщина Добрич въвежда онлайн проверка и плащане на таксите за детска ясла и детска градина, съобщи заместник-кметът Иван Колев. Новата услуга, която цели облекчаване на родителите, е в процес на внедряване. Тя вече е въведена за част от детските заведения, като се предвижда до края на август да бъде активна за всички.

Достъпът до новата услуга ще става чрез сайта на Община Добрич. Гражданите ще могат да правят справка за дължимите суми за посещение на децата им в детско заведение, а плащането ще могат да направят чрез различните начини за плащане – ИЗИПЕЙ, ePay.bg и др. начини за електронно плащане. През 2013 г. Община Добрич стартира нова електронна услуга „Данъчни задължения”. След внедряването през 2012 г. на нов единен софтуерен продукт за дейностите в дирекция „Местни данъци и такси” общината внедри модул за онлайн проверка на данъчни задължения към общинската хазна. В изнесената лента с е-услуги на началната страница на сайта на община Добрич може да се ползва електронната услуга „Данъчни задължения”. Проверката на задълженията се извършва след въвеждане на единен граждански номер, съответно личен номер на чужденец, или единен идентификационен код (БУЛСТАТ/ЕИК). Необходимо е още въвеждане на персонален идентификационен номер (ПИН код) и код за сигурност (автоматично генериран, съставен от букви на латиница и цифри).
 


Сходни връзки

ВЪВЕЖДАТ ОНЛАЙН ПРОВЕРКА И ПЛАЩАНЕ НА ТАКСИТЕ ЗА ЯСЛА И ГРАДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди