изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:57 EEST
МЕЖДУНАРОДНА ПОДКРЕПА ЗА "ДУНАВ", ФЕНОВЕТЕ СТЯГАТ ПЪТУВАНЕ ДО ПОМОРИЕ    
СпортПодкрепа и от Гърция е получил ФК Дунав по време на срещата си от първенството на "Б" група срещу Созопол.
В изминалия кръг "драконите" победиха с 2:0 пред повече от 7 000 зрители на Градския стадион в Русе. Оказа се, че сред множеството на трибуните е имало и международна подкрепа от южната ни съседка.

Един от основните тартори на гръцкия "Ники" Волос и водач на фракцията "Сините ангели" Василис Арванитопулос гостува на приятелите си в Русе заедно със своето семейство и се включи активно в скандиранията и песните на "небесно синята" агитка. Приятелството между феновете от двата града датира от години, като неведнъж те са се срещали на мачове в Гърция и България. За първи път обаче фенове на "Ники" идват чак до Русе.
"Радвам се, че успях да дойда тук и да се срещна с повече от нашите братя от Русе. Успяхме да разгледаме града, който много ни хареса. Подкрепихме и "Дунав" във важния мач със "Созопол". Благодарен съм за невероятните моменти и гостоприемството", сподели Василис.
Междувременно дунавските фенове стягат пътуване за предстоящото ново дерби в "Б" група - гостуването на "Поморие" на 22 август, събота, от 20 ч.
Записванията за екскурзията вече започна, като повече от половината от местата в автобуса вече са заети. Всеки желаещ да подкрепи "драконите" срещу временния лидер в първенството трябва плати по 6 лв. в магазин "Big Boys" на улица "Ангел Кънчев" 23 до обедните часове в сряда.
Часът и мястото на тръгване ще бъдат съобщени допълнително първо, като организаторите уточняват, че екскурзията е изцяло за футболни фенове и почитатели на "Дунав", които ще подкрепят футболистите от трибуните.
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДНА ПОДКРЕПА ЗА "ДУНАВ", ФЕНОВЕТЕ СТЯГАТ ПЪТУВАНЕ ДО ПОМОРИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди