изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:09 EEST
Швейцарци пристигат на посещение в зоопарка в Добрич    
Хороскоп На работно посещение в добричкия зоопарк пристигат днес от Швейцария ръководителите на Сдружение „ПроЗооДобрич” – Шафхаузен  Долф Бурки и Юрг Хадорн. Двамата специалисти ще се срещнат в петък следобед с кмета на Добрич Детелина Николова, за да обсъдят съвместно приоритетите в развитието на природния център и бъдещите акценти в сътрудничеството, което продължава успешно повече от 15 години.

По време на тридневната си визита д-р Бурки – един от основателите на партньорството и активен участник в него, и Юрг Хадорн, зам.директор на зоопарка в Берн, заедно с директора на зоопарка Севдалина Венкова ще се запознаят със  състоянието на животните и на материалната база.
Акцент в традиционното годишно посещение на гостите ще бъде запознанството им с най-новия обитател на  центъра – мечока Костадин, като се предвижда събирането му в един подслон с дарената преди две години от швейцарците  мечка Берна. 

Елена Бъчварова

/председател на Сдружение „ПроЗооДобрич”-Добрич/
 


Сходни връзки

Швейцарци пристигат на посещение в зоопарка в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди