изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-12-04 @ 11:42 EET
Костов и Маджо са се душили здраво!    
Интервюта Информираният като директор на ЦРУ скандален рокаджия Ицо Петрофф се оказа отново в епицентъра на събитията. Пред БЛИЦ и „ШОУ” той сподели най-детайлната досега информация за мистериозния скандал в хотел „Адмирал” между експремиера Костов и екстартора на СИК Маджо.

- Имало ли е изобщо подобен скандал Маджо-Костов, или е медийна раздувка, подета с кеф от всички?
- Имало е разбира се. Няма никакви раздувки в случая.

- Говорите с убеденост, сякаш сте присъствал лично на екшъна. Все пак звучи невероятно, че човек като Костов, за който може да се говори какво ли не, но досега и в най-развинтените журналистически фантазии никога не е ставал герой на кръчмарски скандали!?...
- Вижте сега за какво става дума. Датата 13 август, когато се е разразил скандалът в хотел „Адмирал”, съвпадна със средата на гастрола на нашата рок група в Златни пясъци, организиран  от известната тур операторска фирма „Туропа”. Значи, ние си свирим до късно вечерта на 13 август и на другия ден спим естествено спим почти до обяд. На 14 август около 11,30 ч. имаме среща с шефката на фирмата, пием си кафето и тя веднага ме пита: „Ти разбра ли какво стана вчера?”. Аз, разбира се изобщо не съм в час, но тя, като всяка жена, въпреки, че е делова персона, пита и бърза да разкаже какво знае.

-
А тя откъде знае какво се е случило, била ли е очевидец?
- Как откъде? - От самия управител на хотел „Адмирал”. Позволете ми да спестя засега името на двамата, нека поне не излиза от моите уста. Ако искате, направете си съответната справка. Управителят също не е бил очевидец, но когато му съобщават, че долу във Виенската сладкарница на хотела се случва нещо, слиза веднага. Екшънът вече бил приключил. Събрал персонала, поразпитал ги и веднага издал заповед

всички да си затварят устите за това, на което са станали свидетели

Ако някой посмее само да гъкне, следва незабавно уволнение.

- Значи - персоналът знае, управителят нищо не знае!?
- А, не, не е така. Управителят знае повече от всички. Само дето е пропуснал финала.

-
Срещата между Маджо и Костов уговорена ли е била, или става въпрос за някакво случайно разминаване между двамата, да речем, някой от тях подхвърлил нещо, другият не му останал длъжен и т.н.?
- Как да не е била уговорена!? Масата лично е била подбрана от управителя във възможно най-уединеното кътче на заведението. За всеки случай между нея и тези с редовите клиенти е имало нещо като „санитарен кордон” от няколко празни маси с табелки „Rezerve” според разпореждането на управителя.

- Имате ли информация как и по какъв повод избухва скандалът? Наистина ли започва от разправия за контрабандни канали и разни чадъри над тях и стига до „титанична” саморазправа с неистови викове и крясъци, стигнала почти до бой? Имате ли поне един  конкретен детайл, от който да личи, че разказът на информаторката ви е автентичен? Например, в кой в какъв тоалет е бил изтупан и т.н.?
- Ако някой твърди, че знае за какво са се скарали Костов и Маджо и какво са си разменяли по време на скандала, значи лъже. Защото не е имало никакви разменени реплики във вид на викове и крясъци, така че всички в заведението да се наслаждават на шоуто и да разберат за какво става въпрос. Просто в един момент персонал и клиенти усещат, подочуват, че в ъгъла с масата на Костов и Маджо нещо се случва. Когато всички обръщат поглед натам, двамата вече са прави, настръхнали един срещу друг. Между тях е ген. Атанас Атанасов - третият човек, който е присъствал на срещата Значи, малкият генерал се опитва да ги разтърве и застава между тях, по-скоро остава под тях, защото той е не повече от метър и шейсет.

-
Защо трябва да ги разтървава - нали не се е стигнало до бой?
- Чуйте сега най-интересното! Нали ме питахте кой в какъв тоалет е бил? Явно не са били по бермуди, защото в момента, в който погледите са обръщат към тях, двамата вече са се хванали за вратовръзките и се дърпат един друг. Съскали са си нещо яростно, но при всички случаи никой не е разбрал точно какво. За какви контрабандни канали, за какви чадъри става въпрос? Вярно, пред „санитарния кордон” веднага са се събрали хора от персонала, но никой не е посмял да го прекрачи.

- Значи Костов и Маджо се душат и дърпат за вратовръзките и си съскат един друг лице в лице?!
- Сега, чак да са се душили, не знам, но, че са се дърпали за вратовръзките, това е сигурно. А ако ме питате кой в какъв цвят риза или вратовръзка е бил, ще трябва да ви излъжа. Единственото ясно нещо, което е било чуто от най-близко присъстващите, е бил жалният вопъл на ген. Атанасов:


„Иване, спри се, моля ти се, Иване, успокой се!”


И наистина - Костов пръв развял белия байряк в двубоя. Пуснал вратовръзката на Маджо, отскубнал се и се стоварил обратно на стола си. След като успокоил дишането, експремиерът се надигнал тежко и напуснал полесражението, без да каже и дума повече, следван от подтичващия след него генерал.

Това е, което знам. Може би управителят на „Адмирал” знае повече за случая и от самия персонал, възможно е и шефката на „Туропа” да има повече информация, но това е всичко, което ми разказа. Ако някой знае повече, нека да каже, но не да си измисля, защото се начетох на какви ли не безумия за случая.

- То и това, което вие разказвате, е достатъчно безумно и просто не е за вярване!...
- Какво толкова ви е чудно? Ами, че преди две-три години във въпросния хотел на Славчо Христов пак е имало среща на Костов с Маджо, само, че в по-разширен състав. А аз съм чувал и за някои предишни времена от житието-битието на Иван Костов, в които също е имал бохемски периоди с по-разкрепостени маниери, така да се каже. Вярно, това е било далеч преди да се превърне в министър-председателя сфинкс, но за това, в което не съм напълно сигурен, не мога да говоря.

Славей КОСТАДИНОВ

 

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ИЦО ПЕТРОФФ И ОЩЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ЧЕТИВА ЩЕ НАМЕРИТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ИЗЛИЗА ВЪВ ВТОРНИК, 25 АВГУСТ

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Костов и Маджо са се душили здраво! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди