изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ


ОВЕН – Денят може да се окаже преломен в много отношения. Човек към когото до скоро сте били безразлични, сега привлича вниманието ви.
ТЕЛЕЦ - С намерение сте да предявите по-високи претенции откъм заплащане и други социални придобивки пред онези, от които зависят доходите ви.
БЛИЗНАЦИ - Ако успеете да не взимате страна ще ви се отдаде възможност да разрешите конфликт между ваши близки или поне да допринесете значително за това.
РАК - Обсъждайки общи цели и интереси с някого, ще откриете добра перспектива за повече хора. Ще работите за реализацията й, но денят е подходящ и за лични инициативи.
ЛЪВ - В общуването си с другите създавате приятна атмосфера. Ще се справите с предизвикателствата на работното място, каквито и да са те.
ДЕВА – Едва ли нещо ще е в състояние да спре стихийния ви устрем днес. Решени сте на всяка цена да доведете започнатото докрай и сега е подходящият момент.
ВЕЗНИ - Финансовата стабилизация, на която се радвате ще ви помогне да предприемете пътуване и да организирате нечие тържество.
СКОРПИОН - Чувствате се добре в компанията на хора, които събуждат творческата ви мисъл и желание да се развивате.
СТРЕЛЕЦ - Справяте се блестящо днес с въпрос, които отдавна ви притеснява. В спорна ситуация съумявате да запазите добрите си позиции и да излезете победители.
КОЗИРОГ – Напредвате бавно в работата си днес, но въпреки това има от какво да сте доволни. Ще се натъкнете на нещо, което най-вероятно ще използвате при бъдещите си ангажименти.
ВОДОЛЕЙ - Ще ви се наложи да работите на пълни обороти. Материалните придобивки ще ви позволят отдавна отлагани покупки, които ще допринесат за комфорта на семейството ви.
РИБИ - Противоречията ви с конкретни хора ще се изгладят, а различията ще се трансформират в общи идеи.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ" ГРУПА РИБОЛОВ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди