изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:13 EEST
СРЕЩИ НА БЪЛГАРСКИЯ И РУСКИ БИЗНЕС ЗАПОЧВАТ В АЛБЕНА    
ТуризъмОт днес до 25 септември в курорта Албена среща ще си дадат представители на руския и български бизнес. Традиционно ваканционното селище е домакин на поредица от срещи на представители на регионалните търговско – промишлени палати на Руската Федерация и българския бизнес. За момента интерес са заявили 12 български компании от сферата на туризма, подемно транспортната техника, козметичната индустрия, консервната промишленост, леката промишленост и търговията с недвижима собственост. Първи днес ще се представят от Калининградската Търговско промишлена палата.

Туроператорът "Калининградски курорти" е един от водещите туроператори в Калининградска област и член на Асоциацията на туристическите предприятия от региона.
Туристически информационен център, създаден с цел да информира, координира, да насърчава, да организира туристически дейности в Калининград. От там проявяват интерес за срещи с представители на туристическата администрация на България – Министерство на туризма, отдели по туризъм, както и с инфоцентрове, авиокомпании, туроператори. В срещите ще участва агенция за създаване на интернет сайтове, магазини, портали, както и услуги за популяризиране и реклама на фирми, фирми, продукти и услуги.  Тя предлага услуги за промоция и реклама в интернет на Калининградска област и Русия за фирми и предприемачи от България. В делегацията участва и компания, която се занимава с консултантски услуги в областта на интернет маркетинга и уеб-базирани системи, както и изграждане на системи за електронна търговия.
В делегацията от Тюменска област участват компании, които работят в нефтената и газовата промишленост, такива за покупка на имоти в България, за ремонт и корабостроене, строителство и ремонт на заводи. Участват предприятия на машиностроителния отрасъл и други тежки индустрии, които предлагат маркетингови услуги на производители в България за насърчаване на техните продукти на руския пазар.
В делегацията от Ростов са включени представители на фирми, които се занимават с предоставяне на консултантска помощ за малки и средни предприятия, търговия на едро с пресни плодове и зеленчуци, търговия, организиране на транспорт на стоки, производство и продажба на зърно и бобови култури, производство на синтетични влакна и прежди, на изделия от пластмаса, печат, издателска дейност, опаковане.
Бизнесмените от Курска област проявяват интерес към  партньорство в областта на туризъм, недвижими имоти, търговско и икономическо сътрудничество. НДТ


 


Сходни връзки

СРЕЩИ НА БЪЛГАРСКИЯ И РУСКИ БИЗНЕС ЗАПОЧВАТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди