изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:39 EEST
Ето това момче щеше да потъне в гроба! Арести за побойниците няма! Г-жо Бъчварова, убийците са не по-малко опасни от бежанците!    
Общество

Едно 19-годишно момче щеше да загине на "Герена" след свиреп удар с бутилка по главата! Играчът на младежкия отбор на ЦСКА Иван Ангушев бе нападнат от освирепелите привърженици на "Левски". Иван е жив, защото явно Господ е решил да го запази!




Побойниците му все още са на свобода. И вместо да са прибрани в ареста, те пишат декларации. Ето малка част от техния прочит на престъплението, което извършиха пред очите на стотици свидетели:

"Какъв родител трябва да си, за излагаш детето си на риск при положение, че ти е напомнено, че не си у вас. Ако очаквате, че ще си веете байрака на "Герена" и че в замяна ще получите дребни сладки и кафе, значи сте доста глупави. НКП не провокира и не толерира насилие, но вчерашният инцидент е плод на неадекватното поведение на шепа хора, които очевидно бяха забравили къде се намират".

На подобен текст сигурно и Шекспир би завидял.

Абревиатурата НКП пише черно на бяло, че не провокирала и толерирала насилие!

Как тогава да си обясним свирепата агресия, с която се нахвърлиха върху юношите на ЦСКА и техните родители!? Или може би Иван, съотборниците, майките и бащите им са били нападнати от извънземни?

Във всяка бяла държава виновниците за подобни изстъпления отдавна трябваше да са прибрани в килиите, където не черпят с кафе и сладки, освен ако не бутнеш рушвет.

Защото в белите европейски държави вътрешните министри са си на мястото и действат с мисълта да работят за предотвратяване на престъпленията, а не само за последствията от тях.

Днес г-жа Бъчварова, отдели специално внимание на проблема с бежанците. Чудесно!

Но, г-жо Бъчварова, потенциалните убийци са не по-малък проблем от бежанците!

Добре е да го осмислите преди стадионите ни да се превърнат в депо за трупове!

http://pik.bg

 


Сходни връзки

Ето това момче щеше да потъне в гроба! Арести за побойниците няма! Г-жо Бъчварова, убийците са не по-малко опасни от бежанците! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди