изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:58 EEST
Ето защо взривиха мъжа на Мис Силикон!    
Новини Предупреждение. Това е една от водещите версии за взривената кола на сочения за лидер на бандата за мокри поръчки “Килърите 2” Мартин Антов. Сред ъндърграунда се заговори, че бившият на Мис Силикон Йоана Христова се готвел да проговори срещу Валентин Янев-Бореца.

Кикбоксьорът бил сключил сделка с разследващите да им разкаже за Бореца и връзката му с “Килърите 2”, а в замяна на това щял да се уреди с по-лека присъда, разкриха за „ШОУ” близки до Антов. Той се съгласил да предприеме тази стъпка, след като изгледал телевизионно интервю на Валентин Янев, който заплашвал, че ще издаде някои хора, които имал за приятели. Това притеснило Антов и било добре дошло за разследващите. Те използвали колебанията му, за да “заковат” Бореца и компания за “Килърите 2”. Така се стигнало и до взрива на возилото на Антов в столичния комплекс “Макси”. По информация на разследващите колата била ползвана от монтанския ММА боец.

Според друга версия, конкуренти в бизнеса с проститутки сплашили Антов, тъй като той настъпил сериозни интереси, след като излязъл от ареста през април 2014 година срещу 10 бона гаранция. Кикбоксьорът бе зад решетките от лятото на 2013 година, когато беше обвинен заедно с Валентин Янев-Бореца, че ръководят групата за мокри поръчки, озаглавена “Килърите 2”. На сметката им прокуратурата записа разстрелите на наркодилъра и сводник, сочен за близък до Христофорос Аманатидис-Таки, Кочо Михайлов, убит с 20 куршума в столичния кв. “Света Троица”; легендарния люлински касоразбивач и крадец Йордан Цонков-Джиджи и Цветан Пантев, който падна покосен по време на грабеж край Видин. Освен това на “Килърите 2” се водят пет грабежа и палеж. Разследващите твърдят, че именно Антов е един от двамата мотористи, които на 5 април 2012 година задигнаха 215 000 лева от клон на ОББ в Студентски град. За съучастник на кикбоксьора се смята Емил Милев-Крокодила. Тогава двама мотористи обраха за по-малко от две минути банковия клон, заличили следите си с белина и хукнали да бягат. Една от торбите с пачките обаче се скъсала и банкнотите се разхвърчали по пътя на бандитите. Слуховете в ъндърграунда донасят, че пребиваването в ареста “върнало доста назад” Антов и още с излизането си той трябвало да „нагази в дълбокото”, за да изкара пари за семейството. Мартин живее с носителката на титлата Мис Силикон 2009 г. Йоана Христова, която завърши „Право” преди година. Двамата имат син. Именно безпаричието било принудило Антов да се втурне в бизнеса с елитни жрици, прикрит през няколко модни агенции. Те си докарвали по 600-700 лева за 1-часов сеанс, а солиден процент от това се падал на кикбоксьора, сочат подземните слухове.

Красавицата Йоана неведнъж е заявявала, че мъжът й е невинен, а е натопен. “Той се занимава със спорт и само със спорт. Не се занимава нито с проститутки, нито с убийства. Мъжът ми не е убиец! Не мога да разбера как можеш да наречеш един човек убиец, при положение, че делото е в началото и съдът не се е произнесъл. Това е пародия и цирк. Искам да попитам анонимния свидетел Юрий Ваклев защо чак сега получи "просветления" и реши да говори? Не е ли редно да бъде привлечен и той като обвиняем, при положение, че е участвал и присъствал на всички "деяния". Искам справедливост! Вярвам, че Мартин е натопен. Има Господ и се надявам, че целият този цирк ще свърши скоро,”, категорична бе Йоана пред БЛИЦ още в първите месеци от задържането на Мартин Антов.

Максим МАРИНОВ
http://www.blitz.bg

"Мис Силикон" Йоана Христова ъпгрейдна силикона
СИЛИКОНОВИЯТ ВИХЪР ЙОАНА ХРИСТОВА ПРЕВЗЕМА МЕДИИТЕ
Лекоатлетка стана МИС СИЛИКОН 2012
Силиконовата моделка Ирина Рашева: Ивелин Попов ме сваля!
Гери Дончева взриви Фейсбук със снимки на бюста си
СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012 /18+/
Риалити героиня и футболна тигрица се пробват на МИС СИЛИКОН 2012
Вижте коя скандална българка пъшка по вратаря на Барса Виктор Валдес
Мис Силикон Лили Иванова: Нямам толкова акъл, че да уча право
Видна свиркаджийка чака дете от Владо Арабаджиев
Тайра Банкс с най-секси бюст /18+/
 


Сходни връзки

Ето защо взривиха мъжа на Мис Силикон! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди