изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:40 EEST
ДОБРИЧ ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА СЕМИНАР ЗА ЗАСТРАХОВАНЕ    
НовиниДобрич ще бъде домакин на семинар на тема „Възможности за застраховане и финансиране на бизнеса“, който ще се проведе на 14 септември от 11 часа в бизнес залата на общината. Семинарът се организира от Българска Агенция за Експортно застраховане.

Той е под патронажа на кмета на Добрич Детелина Николова и на председателя на Съвета на директорите на Агенцията Бистра Илкова. На семинара ще бъдат представени възможностите за стабилизиране и разрастване на бизнеса чрез използване на застрахователни продукти на Българската агенция за Експортно застраховане. Основните акценти ще са върху застраховане на отсрочено плащане при търговските сделки /на вътрешния или международния пазар/ и съществуващ риск от неплащане и фалит на контрагентите. Ще бъде дискутирано още как да се използват продуктите, за да се повиши ликвидността на фирмите и да се получи оборотно финансиране.
Лектор ще бъде Анна Кършовска, директор дирекция „Бизнес развитие“, Българска Агенция за Експортно Застраховане ЕАД.
Ще се обсъдят възможности за стабилизиране и разширяване на бизнеса чрез застраховане на кредитни рискове в Българска агенция за експортно застраховане ЕАД (БАЕЗ) – застраховане на рискове от неплащане и обявяване в несъстоятелност на местни или чуждестранни партньори, политически рискове на държавата в случай на износни сделки и др.
Ще бъде направено кратко представяне на застраховка на български инвестиции в чужбина, застраховка на акредитиви по външнотърговски сделки, застраховка на банкова гаранция по външнотърговски сделки. Друга лекция ще бъде на тема „Възможности за финансиране чрез използване на продуктите на БАЕЗ. Представяне на съвместните продукти на БАЕЗ и Българска банка за развитие за финансиране на износителите.“ НДТ


 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА СЕМИНАР ЗА ЗАСТРАХОВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.47 секунди