изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:33 EEST
Собственикът на ПИК Недялко Недялков: Плевнелиев е по-зле дори от Нейчо Неев, твърдо съм против избирането му за втори мандат!    
Коментари"Президентът и Иво Прокопиев са бизнеспартньори. Те са имали офшорки. Аз съм против избирането на Росен Плевнелиев за втори мандат. Казвам го открито. Той е по-зле дори от прословутия бивш вицепремиер Нейно Неев". Това заяви собственикът на ПИК и издател на в. "Ретро" Недялко Недялков в предаването "Беновска пита" по Канал 3.

Издателят припомни, че от една година насам ПИК е най-четената електронна медия в държавата.

"Това е така, защото правя медии, които не са в услуга на грантовете и на властта. Медиите, които правя са комерсиални", подчерта Недялков. И допълни: "Медиите се превърнаха от четвърта в първа власт".

"Управляващата коалиция е оксиморон - дървено желязо. Това са хора, които не могат да се понасят. Реформаторският блок е с обществено одобрение между 4 и 6 процента, а има цели 7 министри. Тази коалиция е сбъркана. 

Борисов е човекът, на който в момента всеки се предлага. Всеки се бори за сърцето му. Интересно е на кой той ще даде любовта си.

Реформаторският блок не е единен субект. Радан Кънев е едно обикновено софийско копеле, както самия той се определя", категоричен е Недялков.

"Най-голямото зло е българската номенклатура в посолствата. Има хора, които 20 години работят в американското посолство. Има и хора, които им казват кои медии са лоши и кои са добри", посочи собственикът на ПИК.

Недялков посъветва Беновска да стане журналист от "Икономедия", ако иска да вземе интервю от американския посланик.

Издателят предложи на Беновска да подкрепи инициативата на ПИК да бъде приет Закон за лустрацията, който да не позволи на бивши ченгета от Държавна сигурност да заемат ръководни длъжности в медиите. Журналистката с радост се съгласи.  http://pik.bg

 


Сходни връзки

Собственикът на ПИК Недялко Недялков: Плевнелиев е по-зле дори от Нейчо Неев, твърдо съм против избирането му за втори мандат! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди