изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:05 EEST
Тези двамата бягат след убийството на арабина на Женския пазар    
НовиниКадри от камери за видеонаблюдение фиксират младите мъже, които вероятно ще бъдат обявени за издирване

Ексклузивни кадри от камера на ул. "Княз Борис Първи" в центъра на София показват бягащи мъже в момента на клането на кръстовището с ул. "Цар Симеон", съобщава "Всеки ден". Вероятно двамата са замесени в жестокото убийство, което стана малко преди 13 ч. недалеч от Женския пазар в столицата. Както БЛИЦ съобщи, един млад имигрант, най-вероятно кюрд от Сирия, бе заклан днес по обяд - в 12,50 ч., с нож близо до Женския пазар в центъра на София.



На метри от това място - кръстовището на улиците "Цар Симеон" и "Княз Борис Първи" още двама бежанци - араби бяха наръгани на ул. "Екзарх Йосиф" до Синагогата, като единият от тях е в тежко състояние.

Според работещи и живущи в квартала става въпрос за битов инцидент между различни арабски групи, като собственикът на заведението срещу мястото, където е открит трупа разказа, че не е видял какво се е случило, но тук всеки ден има различни бежанци - кюрди, афганистанци и други националности. Между тях често възникват конфликти. В района има много търговски обекти с видеокамери, които по всяка вероятност са записали както инцидента, така и мястото, където е починал младия мъж.



Според други версии бежанците, нападнати от скинари, но това не е потвърдено. Живущи на улицата, където е намерен трупа, призоваха за повече полицейско присъствие и жандармерия в район заради постоянните скандали и инциденти.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Тези двамата бягат след убийството на арабина на Женския пазар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди