изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:45 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 15.09.2015    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 15.09.2015


На 14 септември, около 04:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект, находящ се на спирка за градски транспорт по бул. „25-ти Септември”. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на около 50 стека цигари от различни мари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 14 септември, около 13:30 часа се тъжи 66-годишна жена от град Добрич. По данни на потърпевшата, около 11:00 часа е получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъж в който тя припознава зет си. Чрез въвеждане в заблуждение, мъжът заявява на жената, че е необходима сума пари за закупуване на климатична техника. Малко по-късно пред входа на жилището си по ул. „Полк. Дрангов” в град Добрич жената предава сумата от 2 640 лева на непознат мъж. Малко след 12:00 часа на същия ден жената получава обаждане на домашния си телефон от непознатия мъж, който заявява, че са необходими средства за транспортирането на климатичната техника. Около 12:40 часа жената изтегля сумата от 2 400 лева от банковата си сметка и ги предава на непознат мъж пред жилището си. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 14 септември, около 16:00 часа е получено съобщение от МБАЛ Добрич за постъпил пациент с фрактура на таз пострадал при ПТП. В хода на работа е установено, че мъжът е А.Ч. (73 г.) от град Добрич. Около 11:15 часа същия, като велосипедист се е движел по ул. „Калиакра” посока ул. „Поп Богомил” в град Добрич. По данни на пострадалия при маневра завой на дясно лек автомобила му пресича пътя и вследствие на съприкосновението велосипедиста пада на пътната настилка. Пострадалия е отведен до МБАЛ Добрич от водача на МПС и настанен в отделение „Ортопедия”, без опасност за живота. Към настоящия момент няма данни за автомобила и водача на МПС участвали при ПТП. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 14 септември, около 11:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от общинска сграда на територията на с. Дончево, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в котелно помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на хидрофорна помпа, два броя електрически уреди и горелка на парния котел. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 14 септември, около 09:40 часа е получено съобщение за извършваща се кражба от орехови насаждения находящи се на територията на с. Крапец, обл. Добрич. Изпратените екипи на място установяват М.И. (26 г.) от град Каварна, С.А. (45 г.), С.С. (43 г.) и С.Р. (21 г.), и тримата от с. Рогозина, обл. Добрич. В хода на проверката са установени и иззети по надлежния ред около 20 кг. набрани орехи. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Шабла.

 

На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани пожари.

 

15.09.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 15.09.2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди