изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:22 EEST
ГЛОБИХА ДВАМА ЗА УЧАСТИЕ В ГОНКИ    
Ред и сигурностНа двама водачи са съставени актове за административно нарушение за участие в гонки през летните месеци, съобщи началникът на сектор "Пътна полиция" към Областната дирекция на МВР Жулиян Минев. Гонките са били по ул. "Сан Стефано" и по бул. "25 септември" в Добрич. Служителите на реда са реагирали по сигнали, подадени на тел. 112.

Шофьорите са санкционирани са за това, че с поведението си при управлението на МПС създават опасност и предпоставки за пътно-транспортни произшествия и с поведението си застрашават живота и здравето на останалите участници в движението. Няма как да ги глобим за превишена скорост, защото тя не е засечена в момента, обясни Минев. По думите му не е невъзможно да бъдат санкционирани и за организиране на гонки, защото такова нарушение в закона не съществува.
Проблемът с гонките е една от първостепенните задачи на всички наряди при излизане на работа, това се поставя като задача, особено на екипите, застъпващи нощна смяна, посочи началникът на "Пътна полиция". По думите му, гонките в последно време са намалели, преди години участниците в тях са се събирали системно на отсечката пред бившите "Вторични суровини".
Не може такива мероприятия да бъдат провеждани на пътища за обществено ползване, категоричен бе Жулиян Минев. Той сподели, че в някои градове в страната има определени трасета, където те се провеждат. НДТ


 


Сходни връзки

ГЛОБИХА ДВАМА ЗА УЧАСТИЕ В ГОНКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди