изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:12 EEST
НАД 200 СЪСТЕЗАТЕЛИ НА ВТОРИЯ МЕЖДУНАРОДЕН БРИДЖ КОНГРЕС "ШУМЕН 2015"    
СпортЗа втора поредна година Шумен ще привлече не само най-добрите български бриджьори и любители на спорта от страната, но и националните отбори на Румъния и Турция. От 19 до 22 септември в залите на хотел "Шумен" среща ще си дадат над 200 състезатели и гости, които ще участват във Втория международен бридж конгрес "Шумен 2015". Това съобщиха на БТА организаторите от Спортния клуб "Дама купа".

В рамките на конгреса ще се проведат три турнира, в които се очаква да вземат участие и други чуждестранни бриджьори, уточни за БТА Стефан Георгиев от Спортния клуб "Дама купа". На 19 септември, от 19.00 часа, е официалното откриване и първата сесия на открития двойков турнир. На следващия ден е турнирът за смесени двойки и втората сесия на открития двойков турнир. На 21 и 22 септември, от 10.00 часа, започва откритият отборен турнир, в който ще участват най-добрите отбори на България и Румъния. Наградният фонд на турнира е 6000 лева, включващ още купи и подаръци за призьорите.
Сред потвърдилите участие състезатели са редица световноизввстни майстори на бриджа като Росен Гунев, Виктор Аронов, Георги Стаматов, Диян Данаилов (родом от Шумен), Румен Трендафилов, Калин Караиванов, Иван Нанев, Марина Стегарою, Мариус Йонита и много други, уточняват организаторите.


 


Сходни връзки

НАД 200 СЪСТЕЗАТЕЛИ НА ВТОРИЯ МЕЖДУНАРОДЕН БРИДЖ КОНГРЕС "ШУМЕН 2015" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди